html5 templates

E-CHARGE e-handelsplattform

Våra kunder har ofta ehandel som en av flera kanaler. Inte sällan sker försäljning via ett återförsäljarnät parallellt med försäljning via webbshop direkt till konsument. Distributörer ställer ofta helt andra krav på funktionalitet jämfört med rena webbshoppar som ofta kan välja någon av de många standardlösningar som marknaden erbjuder.


Integration mot affärssystem är ofta en kritisk faktor vid val av ehandelslösning. Vi är specialister på systemintegration och har vår egna integrationsplattform, E-CHARGE CONNECT, för er som behöver en mer flexibel lösning för synkronisering av data såsom kund, artikel och lagerinfo men även produktbilder till er webbshop. 


FLERA MÅLGRUPPER

E-CHARGE lämpar sig lika väl för er som säljer till konsument som återförsäljare bakom inloggning, eller både och. Flexibiliteten kring priser och rabatter är stor, knyt t ex en egen prislista till en kundgrupp.

INTEGRATIONSHUB

Ofta fungerar E-CHARGE som navet i våra kunders systemmiljö, där vi integrerar webbshoppen med t ex lagersystem, affärssystem och eventuellt även butikskassor.

CRM MODUL

E-CHARGE modul för CRM och kundlojalitet hanterar bonusintjäning, segmentering och kampanjer som fungerar sömnlöst mellan digitala och konventionella kanaler.

ANPASSAD LOGIK

E-CHARGE har stöd för skräddarsydd affärslogik, t ex vissa varor levereras fraktfritt, stafflade priser, kampanjer med 3 för 2 eller få vara x på köpet, vid köp av vara y för att nämna några exempel.

FÄRDIGA KOPPLINGAR

Färdiga kopplingar till såväl betal- som leveransleverantörer likväl som kopplingar till affärssystem skapar både tid och pengar vid implementering.